VM i Fotboll avgörs i år i Ryssland mellan den 14:e juni och den 15:e juli, alltså en hel månads fotboll på den högsta nivån. Fotbolls-fansen jublar medan de helt ointresserade pustar och stönar över alla löpsedlar och nyheter som de inte alls bryr sig om.

Att betingen online, ja, både offline och online, lär öka under denna sommar kan vi vara helt säker på. Då kan det självklart vara ett bra läge att leta reda på bra bonusar, att hitta bra bettingsajter på nätet är inte så svårt, men jämför gärna de erbjudanden som de olika sajterna har.

Vi kan gärna rekommendera SvenskBetting.com som har generösa bonuserbjudanden, 1,000 kronor eller mer, från ett stort antal av de större bettingsajterna som finns på nätet. Att använda sig av just större kända bettingsajter är en klar fördel, att någon av jättarna som exempelvis Betsafe eller Unibet skulle strula med eventuella utbetalningar av dina vinstpengar kan nog anses nära noll.

Fotbolls VM 2018 i Ryssland

 

32 lag gör upp om VM titeln

Det är totalt 32 lag fördelat på 8 olika grupper där ettan och tvåan i varje grupp går vidare till åttendelsspel. Sverige spelar i Grupp F mot Tyskland, Mexiko och Sydkorea. Sverige börjar mot Sydkorea den 18:e juni i Nizjnij Novgorod.

Sedan följer Tyskland den 23:e i Vinter OS staden Sotji. Matchen som troligen blir avgörande för om Sverige kommer vidare från grundomgången spelas mot Mexiko den 27:e juni i Jekaterinburg.

Att Ryssland är ett stort land kanske man får lite grepp över när man ser att de två första matcherna spelas ”Moskva-tid”, dvs UTC +3 medan den tredje matchen spelas hela två tidszoner längre österut, i Jekaterinburg som ligger i tidszon UTC +5.

Två av de riktigt stora lagen saknas i detta VM, både Holland och Italien klarade sig inte vidare till VM slutspel, det är faktiskt Sverige som till stor del är ”skyldig” för detta. Holland var i Sveriges grupp i kvalet och strulade till det medan Frankrike och Sverige gick vidare.

Sverige var dock inte helt klar för VM utan var tvungen att möta Italien i ett direktkval över två matcher, Sverige vann den första och spelande oavgjort i den andra vilket resulterade i att favoriterna Italien missar årets Fotbolls VM.