Premier Leagues seriestart väntar runt hörnet

Nu är det dags för fotbollssäsongen att dra igång, vi pratar så klart inte om den svenska Allsvenskan som är på slutet av säsongen utan om engelska Premier Leagues som startar den 10 augusti med en match mellan Manchester United och Leicester City, matchen spelas på den förstnämndes klassiska hemmaarena Old Trafford.

Första matchen på säsongen är alltid lite extra, det är ”startskottet” för en hel vinter av matcher med ett flertal av de absolut mest kända och älskade fotbollslagen i världen. Fansen väntar med förväntansfull iver och även alla spelbolag som haft lite semester efter årets fotbolls VM är säkerligen fullt beredda på alla fans som vill höja stämningen på matcherna med lite spelande på sina favoritlag.

Vem vinner Premier League?

Säsongen 2017/18 var det Manchester City, med Pep Guardiola som tränare, som bärgade hem titeln redan med 5 omgångar kvar att spela, City anses av de flesta som favoriter för att ta hem titeln även 2018/19 men det finns motstånd. Många varnar för att Liverpool på allvar kan utmana denna säsong, de har lyckats att förlänga kontraktet med Mohamed Salah som är en viktig nyckelspelare samtidigt som de stärkt upp deras trupp på flertalet positioner.

Ytterligare en utmanare till Manchester City är just ett av lagen som spelar den inledande matchen i ligan, Manchester United, som hoppas kunna knipa sin tjugoförsta Premier League-titel med hjälp av tränaren Jose Mourinho. Chelsea, Arsenal och Tottenham kan ses som outsiders, skulle någon annan knipa ligaguldet skulle det vara en jätteskräll.

Blir det jätteskräll?

Någon av de sex lagen som nämns ovan lär ta hem ligatiteln, men skulle någon vilja chansspela på höga odds så har Cardiff, Fullham och några stycken lag till har mellan 1,000 och 2,000 i odds på att vinna ligan, fina odds men det är troligen bara slöseri med pengar att spela på någon av dessa lag. Det ovan nämnda är såklart bara spekulationer, men det är ändå sådan information som kan vara bra att ha koll på om man tänkt betta på matcherna och slutresultatet av Premier League 2018/19.

Att betta på fotboll kräver ju en del kunskap och har man inte den själv så går det ändå att få en ganska bra uppfattning på olika lagen och matcherna genom att titta på odds kring såväl specifika matcher som olika lags chanser att vinna, så kan man skapa sig riktigt bra vinstchanser. Tack vare internet så kan alla bli en expert.

Att betting på fotboll är ett av de mest populära spelalternativen är inte särskilt konstigt. Spelformen fångar in så mycket känslor samtidigt som det fungerar som en riktig stämningshöjare för varje match. Utbudet för den som vill betta på just fotboll är även så mycket större än bara Premier League – man kan spela på i princip alla stora fotbollsligor.

En helt tom fotbollsarena

admin / 7 augusti, 2018 / Allmänt, Underhållning